Den 9. juni 2017 afholdt projekt LOMA-lokal mad et offentligt seminar hos UCL i Odense.
Formålet var et dele erfaringer fra skolerne og viden fra foreløbig evaluering, samt foreløbige resultater fra UCL’s følgeforskning.
Skolelederne fik ordet fra dagens start – se programmet her: Loma-program seminar 9 juni
Formiddagens oplæg blev optaget på video – du kan se de enkelte oplæg herunder via lomaskole-tube:
- Introduktion v Thomas Illum Hansen, Forskningschef, Center for forskning i Anvendt Pædagogik og Samfund. Hent pdf med power-point
2. Skoleleder, Birgit Villebro, Nymarkskolen i Svendborg Kommune. Samarbejde med lokale fødevareproducenter i et Åben Skole perspektiv.
Hent pdf med power-point
3. Viceskoleleder, Jens Ettrup, Filstedvejens Skole, Aalborg Kommune. Frugtbart samarbejde mellem lærere og pædagoger med LOMA.
Hent pdf med power-point.
4. Tjørring Skole, Herning Kommune: Samarbejde mellem skole og køkken i daginstitution og skole.
Hent pdf med power-point
5. Skoleleder, Kaj Hørberg, Ørkildskolen, Svendborg Kommune: LOMA-undervisning, der fremmer integration og inklusion.
Hent pdf med power-point
6. Skoleleder, Birthe Christensen, Tved Skole, Svendborg Kommune: Skoleudvikling – herunder rekruttering af medarbejdere og trivsel.
Hent pdf med power-point
7. Køkkenleder, Jane Møller Sørensen, Strandgårdskolen i Ishøj Kommune: Elevernes deltagelse i produktion af dagens ret hele skoleåret.
Hent pdf med power-point
8. Leder af udviklings- og forskningsprojektet, Dorte Ruge, adjunkt, phd. UCL.
Foreløbige resultater af UCL’s følgeforskning i ‘LOMA-lokal mad – en innovativ model for læring og næring til skolelever’.
Hent pdf med power-point